Dubbelzijdige spijkerbroek: twee halen één betalen

Na de “Push Up” en de “Push In” -spijkerbroek komt het Portugese kledingmerk Salsa opnieuw met een bijzondere jeans. De pas gelanceerde TWO is namelijk aan beide zijden te dragen. Heb je genoeg van de ene kant, dan draai je ´m binnenstebuiten en lijkt het net of je een nieuwe broek hebt! De twee kanten van de broek zijn in totaal andere washings geverfd, dus je koopt eigenlijk twee broeken voor de prijs van één. Geen wonder dat Salsa door de Portugese consument gekozen werd tot Produkt van het Jaar. Lees hier meer over de dubbelzijdige spijkerbroek. Op naar de shopping (in Portugal) of naar Antwerpen (want daar is de dichtstbijzijnde Salsa winkel voor mensen in Nederland).

Lees ook:Salsa komt met push up jeans
Lees ook:Salsa jeans in Nederland
Lees ook:Eerste Prada winkel in Lissabon
Lees ook:Exclusieve leren tassen
Lees ook:Schaapherder wint meer dan miljoen in Euromilhões

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.