Door heel Portugal culturele activiteiten op 18 april

Komende zaterdag, 18 april, is het Internationale dag voor Monumenten en Landschappen. Dit evenement wordt jaarlijks in verschillende landen gehouden en heeft dit jaar als thema Erfgoed en Wetenschap. Vrijwel elke Portugese gemeente doet mee aan dit evenement en organiseert begeleide wandelingen door het centrum, activiteiten voor kinderen of culturele activiteiten op straat. Veel musea en galerieën zijn deze dag gratis te bezoeken en hebben speciale activiteiten georganiseerd rond het thema.

Als je wilt weten wat er bij jou in de buurt te doen is kun je het beste even googlen op de term Dia Internacional de Monumentos e Sítios gevolgd door de plaats of museum waar je naar toe wit. Vorig jaar was er een mooie site die alle evenementen liet zien, maar die kan ik voor dit jaar niet vinden helaas.

Lees ook:Internationale Monumentendag: 18 april
Lees ook:Vogelkijken in Portugal
Lees ook:Traditionele smaken in Évora
Lees ook:Feesten in de Baixa van Porto
Lees ook:Boom Festival: spiritualiteit en duurzaamheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.