Hotel Britania onder beste van de wereld

Op de internationale website Tripadvisor kunnen bezoekers hun beoordelingen achterlaten over de hotels die ze bezocht hebben. Hieruit heeft Tripadvisor een lijst samengesteld van de beste hotels van de wereld. Het beste hotel van Portugal vinden we al op nummer tien in die lijst, namelijk hotel Britania in Lissabon. 

Hotel Britania scoorde vooral hoog op de gastvrijheid van het personeel, het oog voor detail en de ligging. Gelegen in de Rua Rodrigues Sampaio in de wijk Coração de Jesus, ligt het hotel dichtbij het oude centrum van de stad maar ook dichtbij de grote uitvalswegen. Het hotel, ontworpen door  de architect Cassiano Branco, heeft een traditionele Art Deco sfeer, die je volgens vele bezoekers terugbrengt naar de jaren ´40.

Op nummer dertien in de lijst alweer een Portugees hotel, namelijk Hotel Albergaria Dias in Funchal, Madeira. Hier scoorde de prachtige ligging in het oude centrum vooral goed, maar ook het welkomstdrankje en de schone makers werden veel geprezen. Hiermee heeft Portugal toch maar mooi twee noteringen in de top 25 van de wereld! De nummer 1 is trouwens voor een hotel in Praag, het Golden Well.

Lees ook:Expresso verkiest The Vine tot beste hotel van het land
Lees ook:Genieten van luxe in Portugal
Lees ook:Portugal nummer 20 op lijst van wereldtoerisme
Lees ook:Hotel in Vilamoura beste van Europa
Lees ook:Eerste low cost design hotel in Porto: Star Inn

Eén reactie op “Hotel Britania onder beste van de wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.