Hotel in Vilamoura beste van Europa

De grootste reis-website ter wereld, Trip Advisor, heeft de winnaars van de Trip Advisor Travelers Choice 2010 Awards bekend gemaakt. Deze Awards zijn gebaseerd op de stemmen en reacties die de bezoekers van de site geven. In de categorie “Relaxation&Spa Europe” won het Tivoli Victoria in Vilamoura (Algarve) de eerste plaats. Op wereldniveau kreeg het hotel bovendien de vierde plaats toegewezen. Het luxe 5 sterren hotel wordt door 91% van de bezoekers aangeraden.

In januari viel het Tivoli Victoria ook al in de prijzen. Toen won het hotel in de categorie “Best New Private Project” van de Portugese Toerisme Vereniging. Het nieuwste Tivoli hotel in de Algarve beschikt over alle benodigdheden voor de perfecte luxueuze vakantie. Meer informatie vind je op de website.

Lees ook:De beste Portugese olijfoliën
Lees ook:Portugees restaurant genomineerd voor beste design
Lees ook:Hotel Britania onder beste van de wereld
Lees ook:Deolinda opnieuw in de prijzen
Lees ook:De beste toeristische projecten van 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.