Tony Carreira start nieuwe tournee

Tony Carreira zou je zo ongeveer de Portugese Frans Bauer kunnen noemen. Hij heeft een zelfde stijl en dezelfde populariteit. Vandaag begint zijn nieuwe tournee met de naam “O homem quem sou“, oftewel “De man die ik ben”. De tournee begint met twee totaal uitverkochte concerten in het Pavilhão Atlântico, Portugal’s grootste evenementencomplex.

 

In 2008 vierde Tony Carreira zijn 20-jarige carrière. Nu heeft hij een nieuwe CD uitgebracht die hij door heel het land ten gehore zal gaan brengen. De CD kwam direct binnen op de eerste plaats van de verkooplijsten en was na twee weken al vier maal platina. Op 2 mei zal de zanger zelfs naar Hamburg in Duitsland gaan, om de vele Portugese emigranten zijn nieuwe album te laten horen. Ook treedt hij met regelmaat op in Parijs.

De zanger is mateloos populair bij de vrouwen. Hij wordt in het bijzonder geprezen om zijn betrokkenheid bij de fans. Na elk optreden besteedt hij uren aan het geven van handtekeningen en hij weet vele fans bij naam te noemen. Zijn zoon Mikael Carreira heeft inmiddels dezelfde faam opgebouwd, maar dan bij een jongere generatie.

Bron: Jornal de Notícias

Lees ook:Nieuwe tournee van Cristina Branco in Nederland
Lees ook:“Tantas Lisboas” nieuw album van Marco Rodrigues
Lees ook:Portugese ontwerpers op catwalk Paris Fashion Week
Lees ook:Portugese vooral goed te horen op Roland Garros
Lees ook:Fingertips uit elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.