Een vleugje Afrika: Sara Tavares

Deze week kreeg ik in een reactie de vraag welke Portugese muziek mooi is en in Nederland te koop. Misschien een goed moment om wat verschillende aspecten van de muziek in Portugal te laten zien en horen. Wat mooi is is natuurlijk afhankelijk van smaak, dus ik zal proberen wat verschillende dingen onder de aandacht te brengen. Vandaag de eerste: Sara Tavares.

Sara Tavares is in Lissabon geboren, maar heeft Kaapverdiaans bloed. Misschien kennen de Eurovisie Songfestival liefhebbers haar nog van 1994, toen ze achtste werd. Lezers die in Portugal wonen kennen haar wellicht van een reclame van de bank Millennium BCP (het liedje Bom Feeling).

Ik heb het volgende filmpje gekozen van youtube, maar voor de liefhebbers is er op die site nog veel meer te zien. De CD’s van Sara Tavares kun je op bol.com bestellen.

Lees ook:Rita Redshoes: sprookjesachtige singer-songwriter
Lees ook:Dulce Pontes maakt Greatest Hits album
Lees ook:De meest sexy Portugese vrouwen
Lees ook:Wat is er geworden van de familie Jipping?
Lees ook:Lissabon: Festival dos Oceanos

Eén reactie op “Een vleugje Afrika: Sara Tavares

  1. Isil

    A 10-track FREE album inclusive Sara Tavares and unreleased tracks from Mariza, Waldemar Bastos, Blick Bassy, Tito Paris and Elizabeth Ayoub is available via website : http://worldconnection.greedbag.com/

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.