Portugezen tevreden met uitslag songfestival

De vijftiende plaats wist het liedje Todas As Ruas do Amor van de groep Flor-de-Lis te bemachtigen en dat is volgens de krant Jornal de Notícias één van de beste resultaten ooit. Vorig jaar won Vânia Fernandes met haar Senhora do Mar weliswaar nog de 13e plaats, maar toch zijn de Portugezen dik tevreden. De stem van zangeres Daniela Varela werd geprezen in de Russische pers als één van de beste van alle deelnemers, aldus JN.

De bandleden vertellen enthousiast over hun ervaringen. Ze zijn niet gewend om voor zoveel mensen op te treden en zijn verrukt over de afgelopen dagen. Van strijd met de andere landen was helemaal geen sprake, vertellen ze. Ze hebben juist vrienden gemaakt met bijvoorbeeld Israël en Tsjechië, die ze zelfs de Portugese volksdans corridinho hebben laten doen.

De schrijver van het liedje, Pedro Marques, sprak ook zijn tevredenheid uit. In vergelijking met de andere deelnemers, die soms al internationale bekendheid genoten, of een groot marketingapparaat ter beschikking hadden, was de 15e plaats voor de simpele Portugese deelname alles behalve slecht.

Bron: Jornal de Notícias

Lees ook:Portugal kiest Songfestival liedje 2009
Lees ook:Portugezen melden zich vaak ziek
Lees ook:Avondwandelingen in Albufeira
Lees ook:De leukste Portugese webwinkel
Lees ook:Tony Carreira start nieuwe tournee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.