Downhill fietsen middenin de stad

De heuvelachtige steden in Portugal lenen zich uitstekend voor downhill BTT wedstrijden. De fietsen leggen een avontuurlijk parcours af over trappen, hellingen en andere hindernissen door de smalle steegjes van de stad. En dat allemaal met een gangetje van zo´n 40-50 km per uur. Morgen is een dergelijke “downhill urbano” competitie te zien in het Middeleeuwse Silves in de Algarve. Tussen 18.00 en 21.00 uur zullen de deelnemers van boven naar beneden fietsen.

Lees ook:Middeleeuwse feesten in Silves
Lees ook:Middeleeuwse feesten
Lees ook:Vaar mee in boot op zonne-energie
Lees ook:Zeven natuurwonderen
Lees ook:Zoetigheden in Vila Real de Santo António

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.