Help mee in de druivenoogst van de Alentejo

In de Alentejo, bij Albernoa, ligt de bekende Herdade da Malhadinha Nova, waar kwaliteitswijnen als de Monte Peceguina of de Pequeno João worden gemaakt. In de periode tussen 27 augustus en 28 september kun je een arrangement boeken van twee, drie of vier nachten, waarbij je actief deelneemt aan de druivenoogst. Je slaapt in de beeldschone Country House en krijgt een uitgebreide tour van de Herdade. Bij het arrangement zijn ook ontbijt, lunch en diner inbegrepen, evenals een beginnerscursus wijn proeven en gebruik van de spa.

Dit arrangement is één van de vele die de Herdade aanbiedt. Je kunt ook boeken voor arrangementen rond paardrijden, vogels kijken, relaxen of gastronomie. Als je wat minder geld te besteden hebt, maar de Herdade wel wilt bezoeken kun je er ook een dagje naar toe. Je kunt een tour langs de landerijen maken, wijn proeven, maar ook paardrijden, fietsen of vissen. Reserveren is wel aan te raden. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Alle informatie vind je op de website.

Lees ook:“Yes we can”-wijn verovert Amerika
Lees ook:Gratis download boeken Paulo Coelho
Lees ook:Wijnfles nu ook leesbaar voor blinden
Lees ook:Kurkmobiel tourt door Noord-Amerika
Lees ook:Bijzonder slapen in hartje Lissabon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.