Trendy en hip in de Algarve

Ben je niet zo van de bruine kroeg, popmuziek en live gitaarmuziek die je vindt in Albufeira? Of wil je je eens tussen de Portugezen begeven in plaats van de Engelsen en Nederlanders? Misschien moet je deze maand een kijkje nemen in de trendy en hippe beach clubs in de Algarve. Jaarlijks worden op verschillende locaties in de Algarve tijdelijke beach clubs geopend, waar ook de bekende Portugezen graag hun gezicht laten zien. In Praia da Rocha is eind juli de Sasha Beach Club geopend, waar je DJ´s voorbij kunt zien komen als Eric Morillo (6 augustus), Yves Larock (11 augustus) of Henri Josh (19 augustus). In Vilamoura kun je terecht in de Nikki Beach, één van de locaties van de bekende keten die je ook vindt in bijvoorbeeld Cannes, Hollywood of Marbella. In Manta Rota (ja, ongelofelijk maar waar!) vind je Manta Beach Club. Have fun!

Lees ook:De hipste dansfeesten van de Algarve
Lees ook:Kunst en cultuur in de straten van Faro
Lees ook:Portugees voetbal: de aftrap van het seizoen
Lees ook:Stappen in Albufeira (deel II)
Lees ook:Middeleeuwse feesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.