Schoenen, schoenen en nog eens schoenen

Het walhalla voor de gemiddelde vrouw: dat is de MICAM, de internationale schoenenbeurs die momenteel gehouden wordt in Milan. Schoenenmerken van over de hele wereld, en vooral Italië zelf natuurlijk, presenteren zich in één van de grootste modesteden van Europa. De grootste buitenlandse bijdrage is allereerst voor Spanje, maar op de voet gevolgd door Portugal. Maar liefst 97 Portugese merken zijn vertegenwoordigd op de MICAM.

Als je in het zuiden van Portugal woont krijg je niet zoveel mee van Portugal´s bloeiende schoenenbusiness. Die is namelijk gevestigd in het noorden van het land in plaatsen als Felgueiras, Santa Maria da Feira en Vila do Conde. Braga, Porto en Guimarães zijn steden waar je heerlijk kunt shoeshoppen en vaak voor weinig geld!

Als je deze dagen niet in Milan bent, maar wel nieuwsgierig bent geworden naar de Portugese schoenenmerken neem dan een kijkje op de site portugalshoes.com. Hier vind je alles van de gympen van Cafeina tot de hoge hakken van Paulo Brandão en van de elegantie van Sónia Patricio tot de prachtige sandalen van Luís Onofre. Je vindt er trouwens ook veel moois voor mannen!

Lees ook:Bescherm je iPad met kurk
Lees ook:Portugese wijn proeven in Leeuwarden
Lees ook:Uit eten duur? Neem je eigen wijn mee!
Lees ook:Lekker drankje: Licor de Beirão
Lees ook:Portugees voetbal: de aftrap van het seizoen

Eén reactie op “Schoenen, schoenen en nog eens schoenen

  1. schoenen online kopen

    Shoes are a girl best friend haha niet diamanten maar schoenen :) kan er niet genoeg hebben!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.