Portugal op je smartphone

Android-MarketHoe lang is het al geleden dat de eerste smartphone uitkwam? Lang in ieder geval. En al die tijd was ik er van overtuigd dat ik best zonder kon. Mijn toestel kon bellen en sms-en, dus wat had ik nog meer nodig? Nou nodig had ik inderdaad niets, maar nu ik heb toegegeven aan de verleiding van de smartphone, gaat er een wereld voor me open. Tussen alle apps, tweets en widgets moest ik uiteraard op zoek naar Portugese zaken. En die waren er volop te vinden!

Mijn toestel maakt gebruik van het Android besturingssysteem, dus heb ik uitgebreid gesnuffeld op de Android Market. En ik heb een aantal leuke applicaties kunnen vinden! Heel handig is Metro LX, waarbij je alles te weten komt over de metro van Lissabon. Zo kun je opzoeken waar het dichtstbijzijnde metrostation is of een route plannen. Ook leuk is Cultura, waar je het culturele programma vindt van heel Portugal, met bijvoorbeeld de data en prijzen van concerten, festivals en theatervoorstellingen. Voor de liefhebber is er ook Futebol Portugal, waar je in één oogopslag het belangrijkste sportnieuws van de grootste sportkranten leest.

Dit is slechts een greep uit het enorme aanbod. Je vindt nog veel meer onderwerpen zoals filmnieuws, verkeersinformatie, reistips en woordenboeken. Hoera voor de smartphone!!

Lees ook:Metro bestaat vijftig jaar
Lees ook:Portugal verwelkomt Nederlandse Secret Story
Lees ook:“Vliegramp Faro was resultaat van fout piloten”
Lees ook:Door heel Portugal culturele activiteiten op 18 april
Lees ook:Portugal voor wandelliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.