Eerste editie van Lisboa Restaurant Week

Om nieuwe klandizie te verwerven en de drempel naar kwaliteitsrestaurants te verlagen voor de inwoners van Lissabon, is vanaf vandaag de “Lisboa Restaurant Week” van start gegaan. Dit betekent dat in 25 deelnemende goede restaurants voor slechts 20 euro gegeten kan worden. Bovendien gaat van elke maaltijd 1 euro naar een goed doel. Lissabon volgt met deze actie het voorbeeld van New York, dat het initiatief van de “Restaurant Week” zestien jaar geleden nam.

Men hoopt nieuwe klanten te lokken met de lage prijs, om ze vervolgens te laten zien dat de gebruikelijke hoge prijzen gerechtvaardigd zijn door de kwaliteit van het eten. Voor de 20 euro krijg je een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Kiezen van de kaart gaat niet: de aanbieding geldt alleen voor het door het restaurant bepaalde menu. De actie loopt tot 31 mei. De organisatie adviseert wel te reserveren van tevoren.

Een lijst van de deelnemende restaurants vind je op de website

Bron: Sol

Lees ook:Goedkoop dineren in Lissabon of Porto
Lees ook:Favoriete restaurants: Colina Verde in Algoz
Lees ook:Michelin sterren voor elf Portugese restaurants
Lees ook:Naar Lissabon? Koop de Lisboa Card
Lees ook:Uit eten duur? Neem je eigen wijn mee!

Eén reactie op “Eerste editie van Lisboa Restaurant Week

  1. Lex

    Zo’n evenement mag zeker in Lissabon, stad vol met fantastische restaurants, niet ontbreken! Voor wie even niet in Lissabon komt: ook in Nederland heb je 2 keer per jaar zo’n week. Zie http://www.restaurantweek.nl

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.