Nederlandse presenteert haar fado aan Portugal

De 22 jarige Daisy Correia is half Nederlands en half Portugees. Aanvankelijk zong ze ballads en pop/soft-rock, maar ze heeft zich nu gericht op de fado. Haar album “Este meu Fado” kwam dit jaar uit en werd zeer goed ontvangen. Afgelopen week was Daisy in Portugal om haar CD te promoten. Zo trad ze bijvoorbeeld op in het televisieprogramma Portugal sem Fronteiras.  Ze kreeg van de Portugezen het grote compliment dat ze de fado zingt met een Portugese ziel. Als je Daisy zelf wilt beluisteren kun je haar CD in de winkel kopen of via bol.com bestellen, maar ook live is ze de komende tijd volop te bewonderen in Nederland. Morgen treedt ze op bij de Uitmarkt in Amsterdam (buitenpodium op de Nieuwmarkt om 15.00) en vanaf 24 september is ze samen met Fernando Lameirinhas te zien in de Nederlandse theaters met de tournee “Saudade do Futuro“. Voor meer info: www.daisycorreia.com

Lees ook:Fado: Carminho in Nederland
Lees ook:Ana Moura op tournee
Lees ook:Gratis naar Deolinda? Reageer snel!!
Lees ook:Maria João Mendes op festivals in Zwolle en Rotterdam
Lees ook:Ana Moura alsnog op tournee door Nederland en België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.