The 13th Day: film over verschijning van Fátima

Op 13 oktober zal in zowel Portugal als de Verenigde Staten de Britse film “The 13th Day” in première gaan. Een film die het verhaal vertelt van de verschijning van Maria aan de drie herderskinderen in Fátima  en het zogenaamde “milagre do sol” (1917). Ian en Dominic Higgins zijn de regisseurs van de film, die hoofdzakelijk zwart-wit beelden kent en vooral een katholiek publiek hoopt te boeien. De acteurs zijn hoofdzakelijk Brits, met uitzondering van de drie herderskinderen, die Portugees zijn. Hieronder vind je de trailer van de film. Of de film ook in Nederland verkrijgbaar of te zien zal zijn is nog onbekend.

Lees ook:Laatste Manoel de Oliveira te zien in België
Lees ook:Verfilming boek Fernando Pessoa
Lees ook:Wine O´Clock: vinotheek in stijl
Lees ook:De laatste schaapherders van de Serra da Estrela
Lees ook:Pelgrims beginnen aan wandeling naar Fátima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.