Erotisch restaurant organiseert Middeleeuws festival

Foto: Eschipul (Flickr)

Foto: Eschipul (Flickr)

Op dit blog hebben we al het verschillende keren gehad over Middeleeuwse feesten. Dit deel van de geschiedenis speelt duidelijk tot de verbeelding van de Portugezen. Restaurant The Lingerie heeft ook een Middeleeuws festival georganiseerd, maar deze zal aanmerkelijk anders zijn dan de gebruikelijke festivals. De erotiek in de Middeleeuwen zal namelijk centraal staan in het evenement wat van 9 tot 12 juli gehouden zal worden in Vila Nova de Gaia.

Het festival is verdeeld in vier thema’s. In de Picadeiro kun je moddergevechten, gladiatorengevechten en ruitergevechten bekijken. In de Área de Espectáculos zie je op drie podia striptease, lesbische en transseksuele shows. In de Área Mercantil verkopen de middeleeuwse handelaren hun waren en zie je ambachtslieden aan het werk. Natuurlijk is er tenslotte de Área Gastronómica, waar je kunt genieten van varken aan het spit en andere lekkernijen. Het is de eerste keer dat het festival wordt gehouden, dus het moet nog uitwijzen hoe enthousiast de toch vaak conservatieve Portugezen (zeker op seksueel gebied), zullen zijn over het initiatief.

Organisator restaurant The Lingerie is het enige erotische restaurant van Portugal en heeft inmiddels drie vestigingen (Carvalhos, Póvoa de Varzim en Albufeira). Typerend voor het restaurant zijn de lustopwekkende gerechten, de in lingerie geklede bediening en het erotische entertainment. Kijk op de website voor meer info.

Lees ook:Negende chocolade festival van start
Lees ook:Boom Festival: spiritualiteit en duurzaamheid
Lees ook:Vrouw voor 37ste keer gepakt voor rijden zonder rijbewijs
Lees ook:Favoriete restaurants: Cantinha dos Sabores in Loulé
Lees ook:Porto Santo viert feest ter ere van Columbus

Eén reactie op “Erotisch restaurant organiseert Middeleeuws festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.