Wine O´Clock: vinotheek in stijl

186407Als je in Portugal bent moet je natuurlijk proeven van de wijnen en als het even kan een voorraadje meenemen naar Nederland. Een winkelketen die je eigenlijk niet mag missen is Wine O´Clock. Naast de meer dan 2.500 aangeboden produkten (hoofdzakelijk wijnen, maar ook andere dranken), is het interieur van de winkels met het strakke design eveneens een lust voor het oog.

De drie Wine O´Clock winkels vind je in Matosinhos, Aveiro en Lissabon. Men hoopt dit jaar uit te breiden met een tweede winkel in Lissabon en een winkel in de Algarve. Er zijn zelfs geruchten dat er gedacht wordt aan winkels in Engeland, Spanje, Nederland en België. Ongeveer zeventig procent van het aanbod komt uit Portugal, met veel aandacht natuurlijk voor de Douro en Alentejo wijnen. De overige dertig procent zijn internationale wijnen. Het personeel kan je uitgebreid informeren en laten proeven. Hoewel de winkel een exclusieve uitstraling heeft zijn de wijnen in alle prijscategorieën verkrijgbaar. Een aantal maal per maand zijn er speciale proeverijen, gericht op een bepaalde wijnsoort.

De winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 20.30 uur. Meer informatie en online aankopen op www.wineoclock.com.pt (alleen in Portugees).

Matosinhos:
Rua Sousa Aroso 297 - Matosinhos

Aveiro:
Cais dos Mercantéis. 3800 Aveiro

Lissabon:
Rua Joshua Benoliel, 2B 1250-133 Lisboa

Lees ook:Boek “Madeleine” uit in Nederland
Lees ook:Veiling van zeldzame wijnen
Lees ook:Portugese wijn proeven in Leeuwarden
Lees ook:Maak kennis met de Ovos Moles
Lees ook:Genot voor alle zintuigen in Porto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.