Gratis de nieuwste Portugese wijnen proeven

Alves de Sousa, Anselmo Mendes, João Paulo Gouveia, João Melicias: het zijn een aantal van de nieuwe Portugese wijnen die Casa Arminho je aanbiedt op de aanstaande wijnproeverij. Trouwe lezers zullen inmiddels bekend zijn met dit terugkerende evenement in de School van Frieswijk in Schalkhaar. Dit jaar staat de proeverij gepland op zaterdag 28 mei van 15.00 tot 18.00 uur.

Naast nieuwe wijnen zijn er tevens nieuwe jaargangen van de reeds bekende merken van Casa Arminho te proeven, maar ook mooie portwijnen van Quinta de Marrocos, aguardentes, moscatel, amarguinha en enkele delicatessen uit verschillende regio´s van Portugal. En dit alles kosteloos! Wel moet je je van tevoren even aanmelden door vóór 27 mei een email te sturen naar [email protected]

Adres: de School van Frieswijk, Avergoorsedijk 2 te Schalkhaar.

Lees ook:Uitnodiging: kom gratis Portugese wijnen proeven!
Lees ook:Kennismaken met Portugese wijn
Lees ook:Kom Portugese wijn proeven bij Casa Arminho
Lees ook:Portugese en Spaanse producenten maken Iberische wijn
Lees ook:Veiling van zeldzame wijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.