Eerste low cost design hotel in Porto: Star Inn

Het concept is duidelijk: wél een luxe sfeer en design, maar weinig faciliteiten, waardoor de prijs laag blijft. Naar mijn idee ideaal voor een stadsbezoek, want je hebt genoeg buiten de deur te doen, dus heb je niet zoveel binnen het hotel nodig. Het Star Inn hotel is geopend in oktober van 2008, dus is nog gloednieuw. Het hotel beschikt over 206 kamers, een 24 uurs receptie, een bar, een lounge, een wasserette en een business center met internettoegang. Niets meer en niets minder, dus daarom zijn er al kamers vanaf € 29,99 per nacht (als je op tijd boekt)!

De kamers zijn allemaal voorzien van een LCD-televisie, internetverbinding, telefoon, airco en een badkamer met föhn en power shower. De inrichting is strak en modern, met veel wit, oranje en grijs. Je kunt kiezen tussen een één-, twee-, of driepersoonskamer. Voor €5,- per dag heb je er een ontbijt bij en voor €9,- kun je een douchepakket kopen (shampoo, douchegel, tandpasta en tandenborstel en bodylotion of scheerpakket). Verwacht dus niet allerlei dingen die in andere hotels standaard zijn hier ook gratis terug te vinden, want daar is het dus een low cost hotel voor!

Nadeeltje zou de ligging kunnen zijn, want het hotel bevindt zich niet in het centrum. Het ligt ongeveer halverwege op de weg van het centrum naar de luchthaven. Je kunt er met de metro komen, want het hotel ligt op 300 meter van station Santa Luzia, maar er is geen directe verbinding vanaf het centrum of de luchthaven. Het hotel heeft echter veel parkeergelegenheid, dus een auto huren is een optie.

Misschien nog een tip: met TAP kun je op het moment al voor € 170,- een retourtje Porto boeken! Je moet wel terug zijn vóór 30 juni en moet minimaal drie nachten óf de nacht van zaterdag op zondag blijven.

Voor de website van het Star Inn klik hier.

Lees ook:Goedkoop weekendje weg: Porto
Lees ook:Goedkoop slapen in Coimbra
Lees ook:Genieten van luxe in Portugal
Lees ook:Bijzonder slapen in hartje Lissabon
Lees ook:Hotel Britania onder beste van de wereld

Eén reactie op “Eerste low cost design hotel in Porto: Star Inn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.