Portugal verliest van Argentinië

Jammer, het had de avond van Cristiano Ronaldo kunnen zijn. Al wekenlang werd er gesproken over de grote Ronaldo-Messi confrontatie tijdens Portugal-Argentinië en het zag er even goed uit voor CR7. Hij scoorde al in de 21ste minuut een goal voor de quinas. Helaas gooide een penalty roet in het eten: Messi scoorde in de 90ste minuut en bracht de onderlinge strijd op 1-1. Daarbij kwam dat Di Maria in de 14e minuut ook al voor Argentinië had gescoord (omdat Messi het aan hem overliet), dus werd de wedstrijd ook nog eens verloren.

Misschien erger nog was de algemene indruk van beide spelers. Om het met de woorden van een Portugese online krant te zeggen: Ronaldo scoorde, maar Messi schitterde. Zoals altijd kon Ronaldo het niet waarmaken in zijn nationale selectie. Ook jammer was het voor de nieuwe bondscoach Paulo Bento. Hij had de eerste drie wedstrijden onder zijn leiding weten te winnen, maar vandaag kwam dus een einde aan de winning streak.

Lees ook:Maakt Ronaldo nog kans tegen Messi?
Lees ook:Ronaldo niet in droomelftal Champions League
Lees ook:Cristiano Ronaldo draagt goal op aan Madeira
Lees ook:Benfica naar kwartfinale Europa League
Lees ook:De doelpunten van Cristiano Ronaldo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.