Cupcake paradijs in Lissabon

cupcakesJa ja, natuurlijk moet je Pastéis de Belém eten als je in Lissabon bent, maar wat je ook niet mag missen is de “Tease Bakery”. Het heeft misschien weinig met Portugal te maken, maar het is zó leuk en lekker! De cupcakes zijn ware kunstwerkjes, waar je direct verslaafd aan bent.

In “Tease” verandert de menukaart mee met het seizoen en de nieuwste herst/winter cupcakes zijn afgelopen weekend geïntroduceerd. Wat voorop staat is het gebruik van kwaliteit ingrediënten, zonder chemische toevoegingen. De cupcakes hebben spannende namen als “Chocolate Chip Lovers” of “Lemon and Poppyseeds, you see”.

Je vindt “Tease” in de Bairro Alto, Rua do Norte 31-33. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 12.00 to 23.00 uur. Meer info vind je op de website.

Lees ook:De johannesbroodboom: over cola, goud en chocola
Lees ook:Paastip: Prova do Folar in Guia
Lees ook:Overvallers tankstation blijven staan zonder benzine
Lees ook:Motorweekend in Faro weer begonnen
Lees ook:Spulletjes uit grootmoeders tijd

Eén reactie op “Cupcake paradijs in Lissabon

  1. Henny Magnée

    Bij ons volgende bezoek aan Adega do Chico (fado’s)in de Rua Diario de Noticias gaan we beslist eens die cupcakes proberen.
    Ik vind je blog erg goed en je verrast me af en toe nog met wetenswaardigheden, die ik nog niet wist, alhoewel ik al ruim 18 jaar in Portugal woon. Groetjes.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.