Portugezen aan boord van Ocean Dream weer thuis

Foto: joiseyshowaa (Flickr)

Foto: joiseyshowaa (Flickr)

Op de Ocean Dream, het cruiseschip waarop drie gevallen van de Mexicaanse griep werden geconstateerd, verbleven zeven Portugezen. Vanochtend zijn zij teruggekeerd op vaderlandse bodem.
Het schip was genoodzaakt gedurende vijf dagen op open zee te blijven doordat geen enkele haven het schip wilde accepteren. Uiteindelijk was het Aruba die het schip welkom heette en van daaruit konden de passagiers verder worden vervoerd. De zeven Portugezen vlogen van Aruba naar Madrid en van daaruit door naar Lissabon. Geen van hen heeft gezondheidsklachten en ze verklaarden dat de sfeer aan boord van het cruiseschip altijd goed is gebleven. Bij aankomst in Aruba werden ze onderworpen aan een snel medisch onderzoek. In Lissabon zullen de zeven verder onderzocht worden.

Bron: Diário IOL

Lees ook:Portugese luchtvaartmaatschappij noteert record aantal passagiers
Lees ook:Varkensgriep: twee Portugezen in quarantaine
Lees ook:Portugal koopt Nederlands fregat Van Nes
Lees ook:Aswolk: nog eens 320 vluchten in Portugal geannuleerd
Lees ook:Valse bommelding in vliegtuig Portugália

Eén reactie op “Portugezen aan boord van Ocean Dream weer thuis

  1. wim jansen

    Het is jammer maar helaas….De griep is toch weer vooral een potentieel winstobject voor de geneesmiddelenindustrie. Want van alle pillen en prikken worden ze rijk. En worden de zieken niet gezond, het ondermijnt eerder de weerstand, maar ach, wat geeft dat. Alle reclame en promotie van de medicijnen dient vooral de economie, en niet het beste deel! Voor mij geen Tamiflu en evenmin vaccinaties, als het mijn tijd niet is dan blijf ik gezond en heb ik niks te vrezen. En is het wel mijn tijd dan zullen door mij de wormen in elk geval niet sterven aan de Tamiflu!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.